Leven na de dood,

Praten over de dood en luisteren naar de doden is wat ons betreft een bijzonder mooie healende energie aanvulling op het proces van sterven en verlies. Wist je dat: één op de drie mensen nooit praat over de dood en dat terwijl het juist heel waardevol kan zijn om met de mensen om je heen samen af en toe eens bij de dood stil te staan. Wat komt er na de dood, hoe leeft de energie verder en waar gaan onze dierbaren heen zijn vragen die wij vaak naar voren zien komen tijdens ons werk. Uit ervaring weten wij dat als wij als mens praten over de dood vaak ongemakkelijk vinden. Delen is Helen, samen met anderen verbinden vanuit het verdriet en de ontstane gevoelens rondom het stervensproces geeft inzichten. Wanneer je steun kunt vinden bij elkaar en samen openstaat voor wat wij als mens voelen na het overlijden van een dierbare geeft dit healing en troost waar nodig. De inzichten die ontstaan vanuit ons contact met de Spirituele Wereld tijdens een lezing geven rust. Samen luisteren naar hoe de dood kan verrijken inplaats van alleen maar verdriet te ervaren is wat ons betreft een prachtig cadeau van Spirit. Wij nemen je dan ook graag mee in de wereld die voor ons “De wereld van Spirit” is gaan heten, een wereld vol antwoorden, liefde en licht.

Een leven na de dood gaat over:

Hoe je samen met elkaar voor en na het overlijden met de energie van jouw dierbaren kunt verbinden. Hoe je kunt omgaan met het pijnlijke gat van gemis in je hart na de dood.

Wij vertellen je over de liefde die iemand nalaat en de verrijkingen die er zijn vanuit de reis die de ziel maakt naar huis. Tijdens deze interactieve lezing werken wij als mediums Pia, Roos en Anja en bewegen we samen in de wereld van de dood. Wij laten je kennismaken met hoe geen enkele ziel vertrekt zonder iets liefs te hebben achtergelaten. In deze lezing ontdek je hoe het verdriet van hier een onderdeel is van het geluk van thuiskomen voor de ziel. Samen onderzoeken we de erfenissen van de ziel om zo te ervaren dat er na de dood nog steeds liefde en leven is voor jezelf en voor je dierbare.

Hoe kijkt de ziel vanuit de Spirituele Wereld terug op haar/zijn leven, waar schoot men te kort en wat is er met liefde gedaan. Deze lezing is voor iedereen, voor stervensbegeleiders, spiritueel werkers, hospicemedewerkers, ongeneeslijk zieken en hun naasten, nabestaanden en belangstellenden.       Het is een healende aanvulling op ons leven na de dood.

Iedereen krijgt te maken met de dood, jong en oud. Maar niet alle mensen praten even gemakkelijk over de dood. Wij vinden het belangrijk om vanuit onze expertise en maatschappelijke verantwoordelijkheid mensen te informeren en te helpen om te gaan met de dood in het leven. Wij nemen je mee in de wereld van een leven na de dood en gaan samen het gesprek aan over het fysieke afscheid van een dierbare en de transitie naar de Spirituele Wereld. Graag komen wij met jou in contact om kennis te maken en te kijken of onze lezing een mooie aanvulling is voor in jouw bedrijf en/of klantenbestand.

Warme Groet "de Meisjes van de Kerkstraat"

Recensies na de lezing:

“Ik kwam naar de lezing omdat ik het zo ontzettend moeilijk heb met het overlijden van mijn vader, ik ga er geen heel lang verhaal van maken maar wilde even kwijt wat een prachtige en healende boodschap deze dames delen over leven na de dood! Geen woorden voor behalve een gevoel na de tijd van een en al liefde, bedankt”

Liefs van Rianne B

“Vanuit een aardse en open blik nemen Pia, Roos en Anja je mee in de wereld van de ziel. Deze lezing verrast, ontroerd en maakt heel veel duidelijk. Op een fijne liefdevolle manier gaat deze lezing over hoe je kunt omgaan met sterven en de dood. De dames spreken met veel bezieling en delen hun kennis en kunde over welke energetische mogelijkheden van liefdevol en energetisch afscheid nemen er zijn en hoe het leven na de dood is aan de andere kant. Het is een boeiende lezing die ik zou aanraden voor zowel jong en oud, een ogen opener! Wat is er na de dood nog over van jouw geliefde dierbare hier heb ik echt antwoord op gekregen en dit geeft mij rust en vrede”

Lieve groet Janny V

“Voor mijn werk is dit een waardevolle aanvulling, ik kan de wetenschap en de rust die weten dat er leven na de dood is inzetten voor mijn clientèle. Wat heb ik in op deze avond veel opgestoken en geleerd, de dames nemen alle tijd voor vragen en zijn ieder op een heel unieke manier zeer vaardig en krachtig aanwezig. De kennis die ik heb opgedaan is duidelijk, logisch en geeft inspiratie om er mee te gaan werken, ik ga zeker nog een keer want ik weet nu al dat gaat mij weer meenemen in een fijne reis”

Groetjes Arjen K

“Wij kwamen samen naar de lezing met onze moeder, na het overlijden van papa. Wat een verdriet en gemis hebben wij ervaren welke na de lezing al veel zachter aanvoelde, weten dat ons pap er nog is geeft zoveel rust en liefde. Wij stonden verstelt van de persoonlijke boodschap die ons pap door wilde geven en die wij zo intens herkende en heel duidelijk konden plaatsen. Wat een verdriet, dit is niet weg maar door de duidelijke vertaling vanuit de dames op deze avond zijn wij gerustgesteld dat er leven na de dood is. Het heeft een heel helende werking te weten dat de energie door leeft”

Harte groet van de zussen Marjanne A en Yvette H

Wil jij een lezing inboeken, of meer weten over de mogelijkheden neem dan via de onderstaande button contact met ons op voor meer informatie.