SPIRIT HEALING:

Er zijn geregeld healing inloop momenten in het Healing Centre te Zenderen,  retraitehuisweg 6 7625 SL Zenderen, Nederland je voor Spirit Healing kunt aanmelden. 

Bij alle healings vormen die wij aan bieden werken wij als doorgeefluik voor de healende energie vanuit de Divine Power. Healing kan jou helpen bij fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten. Het is geen wondermiddel en vervangt nooit de reguliere gezondheidszorg. Wij zien de healing als een mooie ondersteuning welke heel goed kan samenwerken en ondersteunen naast reguliere zorg behandelingen.

Gedurende de behandeling kan het zijn dat je veel ervaart, maar het kan ook zijn dat je pas een paar dagen/weken later kan voelen en omarmen wat de healing heeft bewogen, losgemaakt en heeft aangewakkerd. Healing werkt daar waar nodig en je ontvangt dat wat er nodig is. Na de Healing voelt men zich vaak ontspannen en rustig, er is na de Healing tijd om ervaringen door te spreken samen met de healers.

Spirit Healing is een holistische vorm van healing welke op cellulair niveau werkt waardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. De energie van de Spirituele wereld, werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Omdat de healing vanuit Spirit wordt aangereikt door onze gidsen weten wij nooit precies hoe het proces zal werken en wat de resultaten zullen zijn, wel lichten wij na de tijd toe waar dit kan over wat er precies is gebeurt. 

Een groep Spirit healing sessie duurt tussen de 15 en 25 min en kan op locatie maar ook op afstand worden gegeven.

Healing is voor iedereen en je hoeft er niet in te geloven om het te kunnen ervaren.

Wil je een persoonlijke Spirit Healing ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DE HEALING LIST

Spirit Healing, het is voelbaar in de energie er kunnen weer namen bij op de healing list.

Op de maandag avond zitten wij met een aantal andere Spirit Healers voor healing op afstand.

Om 19.30 gaan wij zitten en sturen wij voor iedereen op de healing list healing vanuit Spirit, door Spirit, naar Spirit door.

Heb je een vraag over wat je tijdens de Healing gevoeld of ervaren hebt, dan kun je deze via een mail aan ons stellen, één van ons helpt je dan.

Wil je Spirit Healing op afstand ontvangen mail ons dan via onderstaande knop, vermeld er bij waarvoor je de Spirit Healing wil ontvangen: Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Spiritueel. Healing werkt daar waar nodig, en stroomt waar het het meest te doen heeft. Maar, heb jij een specifieke klacht of wens geef dit dan aan, dan concentreren onze Gidsen hier op. Ik zet je na aanmelden op de Healing list, ook mensen of dieren die je kent kun je opgeven voor de Spirit Healing. 

Voor de Spirit Healing op afstand is het het beste om even een rustige plek te zoeken waar je volledig kan ontspannen en de Healing energie kalm door en/of om je heen kan stromen. Als je dit prettig vind is een rustig muziekje op de achtergrond prima. Val je in slaap, geen probleem dan stroomt de Healing heerlijk door. Spirit Healing kan dagen na de behandeling nog voelbaar zijn. Ook dieren en kinderen mogen op de Healing list

NOG EVEN DIT:

Healing van Spirit werkt op energetisch en fysiek niveau, daar waar nodig zal het stromen. Healing ontvangen is op eigen verantwoording en wordt als aanvulling naast en niet als vervanging voor het reguliere circuit gegeven Daar waar de Healing niet nodig is zal deze rustig doorstromen naar de anderen op de Healing list, niemand ontvangt iets wat men niet wil/wenst of nodig heeft.

 

Liefs het Healing Team Twente

Maak jouw eigen website met JouwWeb